четвъртък, 6 януари 2011 г.

Създаване на идеал, зa здрави къщи: Прилагане на съвременaтa Bau-биология на древнaтa ведическa архитектура

Creating ideal, healthy homes: Applying modern bau-biology to ancient Vedic architecture
English: http://www.globalgoodnews.com/world-peace-a.html?art=129123644741709745
------------------------------------
Създаване на идеал,
зa здрави къщи: Прилагане на съвременaтa Bau-биология на древнaтa ведическa архитектура
Global Good News 1 December 2010 1-ви декември 2010

Bau-биология предлага важен принос на съвременната наука за древната наука на Махариши Ведическата Архитектура , с поддръжка Васту принципи , включително естествени, нетоксични материали.
Ролф Kiupel, е Bau-биолог и архитект на Меру в Холандия обяснява как тези два подхода създават идеални здрави домове.
Bau-биологиятa обхваща планиране и проектиране в областта на архитектурата и дава обширни познания от най-добрите съвременни материали за различни приложения.

Bau-биологията възниква през 1950-те години в Германия, в отговор на нарастващия брой на синтетични материали с архитектурни неизвестни ефекти върху здравето, д-р Kiupel каза. Преди това време, 80 на сто от строителните материали са естествени, а сега през 2010 г., 85 на сто са синтетични. Фактът, че повечето хора прекарват 90 процента от времето си в затворени помещения, и само 10 на сто от времето си на открито в "чист въздух" доведе Bau-биолози за разработване на методи за осигуряване на свеж, чист, въздуха в помещенията.

Съхраняването на енергията и устойчивото използване на енергия слънчева, вятърна и геотермална източници също се препоръчва.

Електромагнитна и други форми на излъчване, както и замърсяването на околната среда са също причини за безпокойство за здравето, за които Bau-биологиятa предлага практически решения.

Във връзка с Bau-биологиятa , Махариши Ведическата Архитектура поддържа всички тези аспекти на изграждането на здрави, а освен това излиза извън тях да представят Fortune-Създаване на домове и офиси, напълно в съответствие с природните закони. http://www.maharishivastu.org/
</span>

Няма коментари:

Публикуване на коментар